“هنا” pubg mobile 15 sezon ne zaman gelecek | تحميل تحديث ببجي الموسم 15

“هنا” pubg mobile 15 sezon ne zaman gelecek | تحميل تحديث ببجي الموسم 15

PUBG Mobile’ın mevcut sezonu 13 Eylül’de sona erecek. Sonuç olarak, PUBG Mobile Season 15 büyük olasılıkla 15 Eylül 2020’de çıkacak.

  • pubg mobile 15 sezon ne zaman gelecek,pubg mobile lite 15 sezon ne zaman gelecek
“هنا” pubg mobile 15 sezon ne zaman gelecek

PUBG Mobile 1.0 güncellemesi bu hafta başlıyor ve oyun için bazı önemli değişikliklerin yanı sıra Season 15 Pass Royale’in piyasaya sürülmesini de içerecek. En dikkat çekici değişikliklerden biri, unutulmuş siperler, ağaç gövdesi bariyerleri, terk edilmiş tanklar ve sığınaklar gibi yeni görseller ve POI’lerle övünecek olan yenilenmiş Erangel haritasının lansmanı oldu. Modeller ve doku kalitesi de iyileştiriliyor, Tencent iyileştirmelerin “savaşlara binalar ve çevre dokuları, parçacıklar, duman, hava patlamaları, namlu flaşları ve kapsam etkileşimi gibi daha gerçekçi bir his vereceğini umuyor. En yüksek grafik kalitesi için “Ultra HD” işlevinin kilidi açılabilir. “

PUBG Mobile Sezon 15 Sezonunun Özellikleri:

1 Yeni Dacia Rose Moon Skin teması

Dört tekerlekli Dacia aracının şekli, veri madencileri tarafından sızdırılan ilk bonus.

Pembe renkte gelir ve “Rose Moon Dacia” olarak adlandırılır. Üstelik oyuncular üzerindeki ay sembolünü de görebilirler. Kostüm, Sezon 15 Royale Pass’ın 20. Seviyesinde açılabilir.

2 M762 Beryl silahının yeni çeşitleri

Yaklaşan M762 Beryl, Sezon 15 Royale Pass ücretsiz sürümünde sunulacak. Sarı ve siyahın birleşimi deriye farklı bir görünüm verir ve net deseni, silahın cildini daha çekici hale getirir. Seviye 50’de satışa sunulacağı söyleniyor.

Kar98k 3 yeni şekil silahı

Bir sonraki Royale Pass’taki en havalı bonus Kar98k ten rengi olacak. Bununla birlikte, cilt adı henüz açıklanmadı, ancak görünümün son görünümü PUBG Mobile 1.0.0 beta sürümünde tespit edildi. Deri, silahın gövdesine tamamen sarılmış mavi bir şerit ve ardından siyah bir şerit ile birlikte gelir.

“هنا” pubg mobile 15 sezon ne zaman gelecek

pubg mobile lite 15 sezon ne zaman gelecek

Sezon 15’in kıyafetleri yükseltilebilir olabilir. Şu anda aynı için sızdırılan 4 kıyafet var, bu da oyuncuların Royale Pass’ta seviye atlarken açabilecekleri 4 seviyeli kıyafet olacak. Elite Pass Sahipleri, UC satın alırlarsa özel bir avatara erişebilirler. Aşağıdaki bu videoda onlara bir göz atın.

PUBG Mobile Season 14 nihayet yayınlandı ve bir sonraki durak muhtemelen Sezon 15 Royale Pass olacak. Diğer tüm PUBG sezonlarında olduğu gibi, Sezon 15, bir sonraki büyük güncellemeden sonra yayınlanacak, bu durumda bu, 0.20.0 sürümü olacak.